Retete

1

Anunțuri

58 de gânduri despre „Retete

  1. Prajitura cu mere si nuci

    3 oua
    2 cani zahar
    1 cana ulei
    2+1/2 cani faina
    1 lg-ţă sare
    2 plicuri zahar vanilinat
    1 lg-ţă bicarbonat de sodiu stins
    4-5 mere potrivit taiate (cubulete)
    1 cana nuci tocate
    Bati ouale intregi cu zaharul apoi adaugi ulei, sare si vanilie, bicabonat, faina, mere si nuci.
    Amesteci usor sa se omogenizeze si torni in tava unsa cu unt compozitia.
    Se coace 30 min la foc mic spre mijlociu.

  2. multumim ,cristina.parca am facut prajitura asta…nu sunt sigura daca e aceeasi.

    va scriu si eu reteta mea „PLACINTA CU SPANAC SI BRANZA”.

    stiu ca suna ciudat,dar mie imi place f mult.

    – 2 oua
    -jumatate de ceasca de ulei(preferat masline)
    -branza telemea(cam jum.de kg)
    -spanac proaspat – nu congelat – (aprox.300 gr)
    -1 leg marar
    -1 ceapa verde.
    -piper

    1 pachet de foi de placinta(cele subtiri si multe) 🙂

    Compozitia:
    Spanacul se fierbe putin, cat sa se inmoaie. Se toaca, nu foarte marunt si se amesteca cu branza, ouale, uleiul, piperul, mararul si ceapa (tocate)
    Se pune in tava cate o foaie de placinta unsa cu ulei fiecare. Dupa ce se ajunge la jumatate din nr de foi , se taie marginile, apoi se adauga compozitia si se continua cu celelalte foi. Dupa ce ati pus ultima foaie, taiati placinta in mai multe bucati dupa care o bagati la cuptor.
    Pofta buna!

  3. Lasagna
    Calesti 150 gr carnte tocata de porc şi 150 gr carne tocata de vită, adaugi o ceapă tăiată mărunt, 2 morcovi. Din când în când adaugi un pic de vin alb sau apă caldă (după preferinţă) suficient cît să nu se prindă.
    După jumătate de oră adaugi sucul de roşii şi apă după preferinţă şi un pic de zahăr dacă sucul este prea acru şi mai laşi să fiarbă la foc mic încă jumătate de oră. Spre sfârşitul fierberii poţi adăuga , dacă vă place 2-3 căţei de usturoi pt. gust pe care îl scoţi după ce sosul este gata. După ce ai terminat de fiert sosul de carne faci un alt sos din 70 g de unt; 50 g de făină de grâu; 3/4 l lapte; sare şi un pic de suc de lămâie după gust. Laşi untul să se topească la foc mic , adaugi făina amestecând repede şi apoi laptele cald. Trebuie să amesteci cu lingura de lemn până ce sosul se îngroaşă după care adaugi sarea şi zeamă de lămâie.
    După ce ai terminat şi sosul alb într-o tavă întinsă pui întâi un pic de sos de carne, foile de pastă, sosul de carne, apoi sosul alb, mozzarela sau un pic de brânză de care ai şi apoi din nou un rând de foi de pastă sosul de carne, sosul alb, până la trei staturi de foi de pastă, după care pui la cuptor şi laşi pentru jumătate de oră sau în funcţie de cum îţi coace cuptorul la foc potrivit.
    Printre straturile de pastă poţi pune şi câte un pic de unt. Cantităţile de carne, ceapă sunt pentru 6 persoane dar îţi recomand ca înainte să o prepari pentru musafiri să o faci doar pentru voi în casă şi apoi în funcţie de cum ţi-a ieşit şi de gusturile pe care le aveţi să adaugi sau să tai din ingrediente. Poftă bună !
    *** de la Vio I.

  4. Salata de pui si mar

    1 piept de pui fiert
    2 mere
    2 cartofi
    2 castraveciori murati
    1 lingurita de mustar
    1 iaurtel
    1 lingura ulei
    sare
    piper
    1 legatura patrunjel

    Se fierbe carnea si cartofii separat. Se taie carnea, castravetii si cartofii fierti cubulete, iar peste se pun merele. Se face o vinegreta, adica un sos din iaurt mustar ulei sare piper, se amesteca pana devine o pasta si se pune peste compozitie amestecandu-se cu totul. Patrunjelul se presara pe deasupra si se serveste cu crutoane.
    Pofta buna!

    Mie imi place la nebunie salata asta, mie imi plac toate salatele, o am demult de printr-o revista, mi-am notat-o, si cateodata o mai imbogatesc, mai pun telina rasa si morcov ras, pentru mai multa aroma 🙂

  5. Fetelor sa va zic si voua cum sa faceti iaurt de casa pt copii.(k,iulia?:).Eu fac pt copilul de mine(ca alex nu are voie lapte de vaca)si-mi place f mult .
    1 l de lapte cu 3.5 % grasime si 1 iaurt Danone(mic).
    Se fierbe laptele si se lasa la racit dar nu de tot ci sa fie caldut(luandu-i-se spuma care se formeaza).Se adauga iaurtelul si se amesteca ,apoi se pune in borcane-ies cam 3 borcane de 250ml.Se infasoara in prosoape si se pun intr-un loc cald.
    De ex.daca le puneti seara,le lasati pana a doua zi ,apoi le puneti la frigider pt 2.3 ore .

    Pofta buna!

  6. Tort de ciocolata
    2 cani faina
    2 cani zahar
    ½ cana cacao
    2 lg-te praf de copt
    ½ lg-ta sare
    ½ lg-ta bicarbonat
    1 ½ cana lapte
    ½ pachet de unt
    1 plic zahar vanilinat
    2 oua
    Intr-un castron se combina toate ingredientele uscate. Adaugi: laptele, untul si vanilia si bati 2 minute cu mixerul la viteza medie. Adaugi ouale si mai bati 2 minute. Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se coace 30-35 min la foc potrivit.

    Dupa ce o scoti din cuptor, fierbinte, gauresti blatul cu coada unei linguri de lemn si torni laptele condensat indulcit: ½ cana apa+ 1 ¼ lapte praf +3/4 zahar. Se incalzestea apa si se adauga laptele praf pana aproape de fierbere. Se pune zaharul si se amesteca pana se dizolva. Se raceste inainte de folosire.
    Glazura: ¾ cana cubulete de ciocolata
    ¼ pachet unt sau margarina
    2/3 cana zahar
    2/3 cana lapte condensat
    Intr-o craticioara se topeste ciocolata si untul, se adauga treptat zaharul si laptele. Aduci la fierbere iar apoi reduci temperatura. Se fierbe la foc mic cateva minute amestecand continuu. Se toarna fierbinte peste blat.
    Se orneaza cu frisca si ciocolata rasa.

  7. Cristi eu am trimis deja reteta de Craciun stii tu cui 🙂

    Cotlete de vita cu hribi (noi am pus ciuperci champignon)

    1 lingura ulei de masline
    2 cotlete de vita

    PENTRU CRUSTA
    25g unt
    100g hribi taiati felii subtiri
    1 catel de usturoi
    50 ml vin alb
    o mana de frunze de patrunjel
    tarhon maruntit
    un galbenus de ou
    25g parmezan ras

    Mai intai crusta. Se topeste untul intr-o tigaie de teflon si se calesc ciupercile aproximativ 4 minute. Se adauga usturoiul si se tine un minut, se adauga apoi vinul si se tine pe foc pana se evapora lichidul format. Se rastoarna hribii intr-un bol si se combina cu restul ingredientelor pentru crusta.
    Se incalzeste gratarul. Se incalzeste foarte bine uleiul intr-o tigaie si se perpeleste carnea pe o parte si pe alta cate un minut. Cu o lingura se asaza pe fiecare bucata de carne compozitia. Se asaza carnea pe gratar. ( Noi am pus-o la cuptor)
    Se serveste cu salata.
    Pofta buna!

  8. Ciulama de ciuperci cu pui

    o punga de ciuperci congelate
    jumatate de piept de pui
    un plic de usturoi granulat
    cateva linguri de ulei
    faina
    sare
    piper

    Se taie puiul bucatele mici se pun in uleiul incins, se lasa pana se rumeneste putin apoi se pun ciupercile, asa congelate cum sunt, si peste 100 ml apa. Se lasa vreo 10-15 min sa fiarba si cand sunt fierte se pune peste plicul de usturoi. Faina se amesteca cu apa pana devine o pasta ca pentru clatite, dar se strecoara inainte de a fi pusa peste ciuperci.. Se amesteca pana se ingroasa. Asta-i tot ! Pofta buna

    Sarei ii place super mult, si mie. Usturoiul granulat nu face rau la nici un stomac deoarece prin deshidratare isi pierde aciditatea. Chiar acum am facut mancarica aceasta si e delicioasa 🙂 Se mananca cu mamaliguta, dar mi-e lene sa mai fac si mamaliguta…

  9. Heeeiiii!nici o reteta nimic?doar ati mancat de Paste?
    Eu am facut pt prima data drob si mi-a iesit f bine,un tort diplomat,chec si prajitura Alba ca zapada.Voi ce ati facut bun?

  10. Cristina Cucu

    Asa cum am promis, reteta.
    1 pachet biscuiti
    8-9 mere
    8 galbenusuri
    2 cani zahar
    2 cani faina
    3 plicuri zahar vanilat
    1 plic praf de copt
    1 paharel cu ulei
    1 lingurita cacao
    10 nuci
    Biscuitii sfaramati se pun pe tava unsa cu unt, apoi se pun merele curatate de coaja si taiate felii.
    In alt recipient, pregatim compozitia de pandispan. Se pun galbenusurile, zaharul, zah. vanilat si praful de copt(stins cu zeama de lamaie), se bat bine, apoi adaugam uleiul si faina si se-ncorporeaza, apoi se toarna peste mere.Se opreste putin din compozitie, se adauga cacaoa si se toarna deasupra, apoi se pun nucile taiate. Se baga la cuptor incins la foc potrivit.

  11. Luni am avut ficatei cu sos. Bineinteles ca baietii au strambat din nas. Robert nu a mancat cu nici un chip, nici santajat, nici laudat, nici cu promisiuni, cu nimic. 😦
    Si erau asa de buni ficateii…Mmmmmmmmm
    Asa ca m-am gandit sa ii pacalesc pe baieti. Am facut un fel de chiftelute din ficatei pe care le-au mancat cu maaaare placere. Manca Robert cu amandoua mainile, avea cate o chifteluta in fiecare mana si musca cand din stanga, cand din dreapta. 😀

    Deci, pentru cine mai are copii mofturosi la ficatei, va recomand reteta mea. Se numeste Cigir (multumesc, Elena N. )

    CIGIR
    Ingrediente: 4 ficatei (eu am pus 3)
    1 colt de paine muiat in apa si stors (am pus un colt mai mare 😀 )
    2 oua
    verdeata (patrunjel, marar)- am pus numai patrunjel ca n-am avut marar
    o ceapa calita
    putin piper, sare, delikat
    2 catei de usturoi

    Am amestecat toate ingredientele in robotul de bucatarie, a iesit o pasta putin mai groasa decat o smantana. Am luat cu lingura din pasta si am prajit in ulei, si pe o parte si pe cealalta. Au iesit niste chiftelute mai subtirele, dar foarte gustoase. Incercati, e grozava. Si sorei mele i-au placut.

  12. A, ficatei cruzi!!!!!!!! 😀 😀
    m-am gandit ca se intelege ca am luat ficateii din sos, adik cei pe care refuzasera moftusoii mei sa ii manance. Nu, am avut alti ficatei, ficatei proaspeti, nu gatiti. 😀 😀

  13. noroc cu iulia ca m a informat si pe mine ca exista si rubrica asta , nu stiam ,
    am facut si eu chiftele din ficatei dar nu am stiu reteta , am pus o punga de figatei 😀 😀 😀 mai incerc , mi au placut foarte mult chiftele de ficatei de la iulia

  14. deci…

    PRAJITURA CU MERE
    (timp total: 35 min.)

    1 ceasca ulei
    1 ceasca zahar
    2-3 oua

    1 ceasca lapte+
    1 praf de copt
    2 cesti faina (si inca 1/5 daca e mai mare ceasca si daca alegeti sa puneti 3 oua in loc de unul)
    2 zahar vanilat

    8-10 mere potrivite, calite cu cit zahar vreti voi.

    (merele le calesc inca de la inceput, si abia apoi fac coca, ca sa salvez timp.)

    se amesteca primele 3 ingrediente cu mixerul cam 5 min, apoi se adauga laptele in care s-a pus si praful de copt. la sfirsit adaugati faina in ploaie, pina compozitia arata ca un iaurt. (potrivit de moale, dar totusi mai tare decit la clatite)

    se tapeteaza o tava cu ulei sau unt si cu faina, apoi se toarna jumatate din compozitie. se pudreaza cu un strat f subtire de gris, apoi se aseaza merele uniform pe toata suprafata-cu o lingura-, iar se pune gris si la sfirsit restul de compozitie.

    se baga la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste. dupa ce se raceste, se presara cu zahar pudra. si gata!

    IAMI-IAMI!!! POFTA BUNA!!!!

  15. Neata,fetelor!

    Trezirea nuntasilor!V-ati distrat prea mult de nu mai dati niciun semn de viata…cu exceptia „Cristinei fericite” care e mereu prezenta la datorie.Cum mai sunteti?cu ce va mai laudati?
    Iulia,lasa-mi mesaj pe mess cu ce te-am intrebat.

    Eu m-am laudat saptamana asta cu concediu…a fost asa bine dar a trecut f repede.

  16. Neata, Miha !!!
    Nu stiu ce se intampla cu fetele ! Eu intru printre picaturi, acum o pregatesc pe Lavinia de gradinita.
    Cum ne laudam ?! Munca, munca si iar munca !
    Te pup ! Pa !!!

  17. RETETA TORT DE MERE

    7 mere
    5 oua
    1 praf de copt
    7 linguri zahar
    8 linguri faina
    cateva nuci pisate sau gem.
    putin unt
    1 budinca vanilie
    frisca

    Merele se curata de coaja, iar cotoarele sunt scoase, dupa care se pun intr-o cratita- oala mai inalta, de 4-5 l, unsa cu unt, apoi punem o hartie, ( eu am pus o coala A4 ), sa nu se lipeasca. In locul cotoarelor se pun nucile pisate amestecate cu zahar , 2 linguri sau cine doreste si cine pofteste poate pune gem tare. Astfel merele sunt bagate la cuptor sa se moaie, la foc potrivit , circa 20-25 minute.
    Intr-un vas , se pun albusurile cu 5 linguri de zahar si se bat spuma, dupa care se adauga cate un galbenus, apoi faina ( in faina amestecati praful de copt, nu trebuie stins ). Cine vrea si cine doreste cu ardoare, poate adauga si cacao. Dupa ce s-a omogenizat bine, bine, compozitia se toarna peste mere si se baga la cuptor.
    Dupa „victorie „, scoateti din cuptor minunatia, lasati-o sa se raceasca putin, dupa care cu un cutit dezlipiti minunatia de oala, puneti platoul pe gura oalei si intoarceti oala. ATENTIE !!! Intoarceti oala cu mare grija sa nu scapati minunatia pe jos . 🙂 🙂 🙂
    Budinca facuta cu suc acidulat de fructe ( fanta de portocale… ) se pune pe tort, apoi se pune frisca si se orneaza dupa placul fiecareia.
    SPOR LA TRABA ! DEGUSTARE PLACUTA !!! 🙂 🙂 🙂

  18. TORT DE MORCOVI

    Blat:

    2 cani faina
    2 cani zahar
    2 lg-te pr copt
    1 lg-ta sare
    2 lg-te scortisoara
    1+1/2 cana ulei
    4 oua
    3 cani morcovi rasi
    Se amesteca ingredientele uscate. Separat se amesteca uleiul cu ouale, se adauga ingredientele uscate apoi morcovii rasi. Se coace la foc mediu 20-25 min in tava aragazului sau daca aveti forma de tort, impartiti cantitatea in 3 parti si le coaceti pe rand. Eu prefer tava aragazului ca e mai rapid. Nu pierd asa mult timp cu 3 blaturi.

    Glazura:
    2 cani zahar pudra
    1/2 pachet de unt
    200 gr crema de branza
    1 lg-ta vanilie / plic praf zahar vanilinat
    1 cana nuci tocate

    Dupa ce blatul se raceste, in cazul in care l-ati copt in tava aragazului, il taiati pe jumatate a.i. sa obtineti 2 dreptunghiuri mai mici pe care le suprapuneti. Intre blaturi puneti cam 1/3 din crema, cu restul de 2/3 crema ornati pe deasupra.
    Daca folositi tava de tort, o sa aveti un tort rotund cu 3 nivele.

    E mai bun daca il faceti seara si il mancati dimineata… daca rezistati. 🙂 Crema intra mai bine in blat si este mai cremos.
    Pofta buna!

  19. Blat de pizza
    – 10 linguri de faina
    – o cescuta cu lapte (medie) in care se dizolva un cubulet de drojdie si o lingura de zahar
    – un ou
    – un praf de sare
    Se lasa sa creasca 15 min. Pentru un blat mai pufos, se tine aluatul la rece.

  20. Bilute
    -1 pachet margarina sau unt
    -10 lingurite zahar
    -4 linguri cacao
    -1 canuta lapte
    -nuci/rom/stafide

    Se amesteca totul pe foc si apoi se adauga fulgi de ovaz.
    Se lasa la frigider o noapte apoi se fac bilute si se dau prin fugi de cocos.
    Sa nu puneti mai mult lapte- asa am facut eu si era foarte moale compozitia. Fulgi de ovaz cat cuprinde compozitia.

  21. Fursecuri foarte simple si foarte buna

    4 oua
    1 cana zahar
    1 cana ulei
    esente
    praf de copt (stins in zeama de lamaie sau otet) / sau bicarbonat
    stafide
    faina cat cuprinde
    Se amesteca pe rand cu mixerul : ouale ,zahar, ulei, esente, praf de copt,faina pana nu mai merge mixerul 🙂 apoi stafidele, sa fie un aluat care cade de pe lingura ajutat cu degetul.
    Se ia cu o lingurita si se pun pe o tava unsa cu ulei.
    Se pun la foc potrivit, sunt gata cand sunt putin aurite, sunt moi calde sa nu credeti ca nu sunt gata, se intaresc cand se racesc.
    Pofta buna

  22. PRAJITURA CU MERE FOARTE SIMPLA
    Sunt multe retete cu mere , dar asta mi s a parut cea mai simpla.

    Ingrediente:
    150 gr faina
    200 gr zahar
    3 oua
    4-5 mere acrisoare
    10gr unt (cat o nunca)
    3-4 linguri cu pesmet alb
    1 praf de copt
    1 praf de scortisoara
    Mod de preparare:
    Unge o tava de Teflon cu unt si tapeteaz-o cu pesmet. Intinde merele taiate cubulete si presara-le cu scortisoara. Bate ouale cu zaharul pana se fac spuma. Adauga faina combinata cu preaf de copt si amesteca pana se omogenizeaza. Toarna acum aluatul peste mere uniform, ca sa le acopere. Da tava la cuptor, la foc potrivit pt 20-25 min. Se serveste calda cu zahar pudra desupra.

  23. 🙂 nu am mai citit greselile 🙂 cat o nuca, nu conteaza, ungi o tava cu unt 😀 😀 😀
    razi de mine ai?!!!!! in viteza de la servici , ce sa fac si eu…daca o incerci sa mi spui cum ti a iesti si daca iti place, eu am facut aseara iar pt ca sa iau si la tara

  24. prajitura coca cola 🙂

    o cana coca cola
    1/2 cana ulei
    1/2 pachet margarina unirea (unt)
    3 lg cacao

    2 cani zahar
    2 cani faina
    1/2 lgtz sare
    1 lgtz praf de copt
    1 lgtz esenta vanilie (sau 1-2 plicuri zahar van)
    2 oua
    un paharel iaurt

    se amesteca primele ingrediente si se pun la fiert pina la topirea zaharului. se adauga ingredientele uscate si apoi oula batute cu iaurt.. se amesteca bine toate si se puna la cuptor in tava tapetata. (cu hirtie cerata sau cu ulei si faina) se lasa la foc mic cam 30 min. se verifica din cind in cind spre sfirsit si cind compozitia e destul de tare si nu se mai lipeste de mina, e gata!

    GLAZURA:
    1/2 pachet margarina/unt
    3 lg cacao
    10 lg lapte
    1 lgtz vanilie
    1 cana zahar pudra
    optional se pune o ciocolata (eu am pus poiana amaruie in prajitura pe care am dus-o la cristina)

    se topesc toate la un loc, amestecind intruna, si cind se mai raceste umpic apoi se toarna pe prajitura. se da la rece si cam intr-o ora-doua se poate servi.

    i se accentueaza gustul minunat daca alaturi se serveste cu inghetata de vanilie 😀

  25. Data viitoare va prezentati cu cate o casoleta in care sa intre cate o prajiturica din fiecare dintre bunatatile aduse. 🙂 Eu nu am prins cozonacul Floricicai. 😦

    Cinnamon Rolls

    aluat:
    1 pachet mic drojdie
    1/2 cana apa calda
    1/2 cana lapte cald
    1/3 cana zahar
    1/2 cana margarina/unt moale
    1 lgtza sare
    1 ou
    3 1/2 – 4 cani faina

    Se dizolva drojdia in apa apoi se amesteca cu: lapte, zahar, unt, sare, ou si 2 cani faina. Se amesteca bine apoi ad. diferenta de faina pana cand aluatul nu se mai lipeste de mana. Se lasa la crescut o ora si jumatate. Apoi se framanta pana aerul este scos. Se intinde aluatul (in jur de 0.5 cm grosime) se unge cu margarina/unt peste care se pune: 1/4 cana zahar+2 lgtze scortisoara+stafide+nuci. Se ruleaza aluatul. Rulada astfel obtinuta se taie felii groase de 2-3 cm si se aseaza in tava unsa. Se lasa la crescut o jumatate de ora dupa care se pun in cuptorul incins pana se rumenesc bine.

    Glazura:

    o cana zahar pudra
    o lg lapte
    3-6 cubulete branza topita

    Se amesteca si se pun pe deasupra rulourilor calde. 🙂
    Pofta buna!

  26. Prajitura

    3 oua,
    18 linguri zahar,
    jumatate de lingurita de bicarbonat,
    14 linguri ulei,
    20 linguri lapte,
    22 linguri faina,
    o lingurita cacao,
    jumatate lingurita praf de copt
    nuca, esenta de rom si zahar vanilat.
    glazura.

    Ouale se bat bine cu zaharul, se adauga bicarbonatul (stins cu lamaie), dupa care se adauga treptat celelalte ingrediente, la final se adauga si praful de copt (stins si el), se unge o tava, micuta, cu ulei, se pune compozitia in ea, oprindu-se putin, putinul ramas se amesteca cu cacao, dupa care se adauga in compozitia din tava. se baga la cuptor, la foc potrivit. Dupa ce este gata se lasa sa se raceasca si se toarna glazura. Cine vrea poate adauga si frisca peste glazura, ciocolata rasa …

  27. eu ma bucur ca am descoperit pe blogul scumpului meu cumnat asa o comunitate mare de doamne si domnisoare.Cand ajung in tara o sa incerc cateva din retete .va felicit din partea familiei titirca un paste care se apropie binecuvantat.

  28. PACHETELE DE PUI

    aluat: 500 de grame de faina, 20 de grame de drojdie, 1 lingurita sare, 2 lingurite zahar, 300 de ml. de apa calduta, 4 linguri de ulei. Umplutura: 500 de grame pipet de pui, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 250 de grame de ciuperci, 1-2 ardei rosii, 250 de grame de mozzarella sau cascaval, 200 de grame smantana pt. gatit (12%), cimbru si patrunjel proaspat dupa gust, sare si piper, 2 linguri ulei.  Se amesteca drojdia cu zaharul si se dilueaza cu 3 linguri de apa calduta. Se adauga apoi peste faina amestecata cu sarea, se adauga restul de apa si uleiul si se framanta un aluat neted si nelipicios care se lasa la loc caldut sa creasca pana isi dubleaza volumul. Pieptul de pui se taiae cubulete, legumele se taie marunt. Se trage pieptul de pui la tigaie in cele doua linguri de ulei incins, cand prinde culoare se scoate si in grasimea ramasa se caleste ceapa si ardeiul. Se adauga ciupercile si dupa ce se inmoaie pieptul de pui se adauga inapoi in tigaie. Se adauga si smantana si se fierbe totul la foc mic cateva minute pana scade. Se condimenteaza cu sare, piper si verdeata si se lasa sa se raceasca. Se portioneaza aluatul dupa plac si se umple cu umplutura din carne de pui, adaugandu-se si mozzarella. Se coc la 200 de grade Celsius timp de 15-20 de minute (pana se rumenesc).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s