El crede in tine!

Imagineaza-ti ca esti un tanar in varsta de 15 ani din Republica Dominicana: nu ti-ai vazut niciodata tatal, nu ai facut scoala, nu ai bani, nu ai perspective si esti condamnat la saracie. Apoi, intr-o zi, un vanator de talente dintr-o liga profesionista vine la tine si iti spune: „Vino cu mine, si te voi face un jucator profesionist de baseball.”

Ti-ar trebui mult timp ca sa iei o decizie?

In acelasi fel, Isus a venit si i-a chemat pe ucenicii Sai. Ei stiau ca nu au stofa de jucatori din liga profesionista. In general, pe vremea lor, daca cineva devenea ucenicul unui rabin, lucrul acesta se intampla mult mai devreme. Rabinii nu recrutau niciodata pe nimeni. Rabinii analizau cererile depuse de candidati.

Cu exceptia acestui Invatator. El S-a dus la pescari si la vamesi si le-a spus: „Cred in voi. Ceea ce stiu Eu va voi invata si pe voi. Ceea ce fac Eu puteti face si voi.”

Nu e de mirare ca ei si-au lasat mrejele!

Isus i-a trimis pe ucenicii Sai in lume sa faca ceea ce a facut El. Si asta te cheama si pe tine sa faci. El te invita sa mergi intr-o misiune, sa intri in liga profesionista, sa joci in jocul cel mare. Tu esti sarea pamantului. El iti poate face viata o binecuvantare.

Poate nu esti sigur daca crezi suficient in Isus. Este in regula. El crede in tine.

John Ortberg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s